zdobení, náplně do buchet a koláčů
Cukrová žmolenka
Rukou zpracovaná hmota vhodná na zdobení koláčů.
Čokoládové listy
Na tento recept použijeme spodní i vrchní strany pevných nejedovatých listů s výrazným žilkováním. Pro tento účel se dobře hodí například listy citroníku, růží nebo vavřínu.
Drobenka na koláče a jiné moučníky
Základní recept na drobenku.
Hrušková náplň
Jablečná náplň do buchet a moučníků.
Jablková náplň
Jablečná náplň do buchet a moučníků.
Jablkovo-mrkvová náplň
Náplň do buchet a koláčů připravená z jablek, mrkví, rozinek, džemu …
Kandovaný chřest
Chřest upravený na sladko, vhodný jako součást – zdobení sladkého dezertu, nebo příloha k některým, i slaným pokrmům.
Koňakový krém
Koňakový krém do moučníků a pečiva zlepšuje vzhled, ale i chuť moučníků.
Maková náplň
Náplň do buchet a koláčů s mákem, lžící rumu a špetkou skořice.
Mandlová nádivka
Náplň vhodná do buchet a koláčů.
Mandlová náplň
Sladká náplň vhodná do buchet a koláčů.
Máslová drobenka
Máslová drobenka je polotovar určený na zdobení koláčů, buchet …
Mražená jablka na závin
Náplň z nakrájených jablek, cukru, skořice a citronové šťávy, skladovaná zamrazená.
Náplň ze sušených švestek
Nádivka do kynutých moučníků ze sušených švestek.
Ořechová (oříšková) náplň
Recept na sladkou náplň do pečiva či moučníků.
Ořechová (oříšková) náplň II.
Náplň do buchet a koláčů s příchutí ořechů.
Ořechová náplň do buchet a jiných sladkých dezertů
Jeden z receptů na náplň vhodnou do buchet, koláčů a jiných dezertů, kde hlavní ingrediencí jsou pomleté vlašské ořechy.
Ořechovo-rumová náplň
Náplň vhodná do buchet a koláčů.
Pařížský krém
Pařížský krém je vhodný ke zdobení a plnění moučníků, ale lze použít jako dezert podávaný například s piškoty a ovocem.
Pařížský krém bez másla
Krém připravený ze smetany ke šlehání, čokolády, kakaa, moučkového cukru a ztužovače.
- 1
- 2
- Následující
reklama