Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zabijačkové guláše

Domácí zabíjačkový guláš

Kostky z vepřového masa, srdce, ledvin a jater, podušené na cibulovém základě, ochucený kořením a černým pivem.

Domácí zabijačkový guláš II.

Guláš z vepřového masa, vepřových vnitřností, cibule a dalších ingrediencí připravovaný při domácích zabijačkách.

Guláš s pivem (zabijačkový)

Zabijačkový guláš podlévaný pivem.

Zabijačkový guláš

Klasický recept na přípravu pravého zabijačkového guláše.

Zabijačkový guláš II.

Zabijačkový guláš si můžeme udělat sami i když nechováme čuníka, v kvalitním řeznictví koupíte všechny suroviny, které budete potřebovat, v marketech prosím nehledejte. Rozpis je na 5 litrů guláše. Vařím ho při různých oslavách a má úspěch, druhý den se rozleží a je nejlepší.

Zabijačkový guláš III.

Guláš z vepřového masa a vnitřností, podušených na cibulovém základě spolu s dalšími ingrediencemi.

Zabijačkový guláš IV.

Vepřové maso, játra, srdce, ledvinky opečené na cibulovém základě, dušené s kořením a česnek doměkka.

Zabijačkový guláš z hlavy a drobů

Guláš připravený z celé vepřové hlavy a vnitřností.

Zabijačkový guláš z Rohenic

Tento recept nám předala paní Dubnová z Rohenic. Jedná se o receptůru na guláš připravovaný při zabijačce, kterou mívali i čtyřikrát do roka.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.