REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

salámy, klobásy a párky - výroba při zabijačce

Domácí uzené klobásy

Jeden z receptů na přípravu klobás vyráběných při domácí zabijačce.

Klobásy k zapékání do těsta

Jedna z úprav masa při domácí porážce.

Krevní salám

Tento salám se při zabijačkách připravuje místo jelítek.

Sekané klobásy bez střívek

Vepřové maso, libovolné odřezky tučnější i méně prorostlé, povařené se slaninou, cibulí a kouřením, nadrobno usekané, vytvarované do tvaru válečků, nakonec obalené v mouce a usmažené na sádle dozlatova.

Smetanové klobásy

Recept na přípravu domácích klobás .

Smetanové klobásy (jak je dělala moje teta Mařka)

Smetanové klobásy vyrobené podle receptury z minulého století z oblasti kolem Ústí nad Labem.

Spišská klobása

Jeden z receptů na klobásky připravované při domácí porážce.

Spišské párky

Párky vyrobené při domácí porážce, vyuzené!

Spišské párky II.

Další skvělé párky z udírny, tyto jsou připravené z vepřového masa, jak libového, tak tučnějšího, vepřového vývaru a koření.

Výroba vinné klobásy

Základní recept na přípravu klobás při domácích zabijačkách.

Výroba vinné klobásy II.

V domácích podmínkách vyrobené klobásy, upravované restováním na stolním oleji nebo sádle. Připravují se z libového vepřového masa, vepřového bůčku,libového hovězího masa, housek máčených ve víně, vody a koření.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy