REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sekané klobásy bez střívek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso, libovolné odřezky tučnější i méně prorostlé, povařené se slaninou, cibulí a kouřením, nadrobno usekané, vytvarované do tvaru válečků, nakonec obalené v mouce a usmažené na sádle dozlatova.


Ingredience:
300 gvepřového masa (libovolné odžezky)
50 gslaniny
1 ksmenší cibule
špetka majoránky
špetka pepře
hladká mouka
sádlo
voda
sůl

Postup:

1. Maso se slaninou, solí a kořením chvíli povaříme v malém množství vody
2. Jakmile je maso skoro měkké, okapané nadrobno usekáme spolu s cibulí
3. Tvoříme válečky, které obalíme v mouce a usmažíme na sádle dozlatova.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy