REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty Ládi Hrušky z TV Nova rozvířily internetový svět gastronomie v Česku!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recepty Ládi HruškyJe neuvěřitelné, když se Láďa Hruška převtělil z potravinového inspektora televize Nova na domácího kuchaře pro chudé, co spustil za šílenství jak na sociálních sítích, tak i na chatech českých renomovaných internetových kuchařek … pokračování článku a recepty Ládi Hrušky najdete pohromadě právě zde …


Probíhají zde někdy až vášnivé diskuze na téma, zda nejsou recepty představované tímto novodobým „Babicou chudých“, jak ho mnozí nazývají, jen ukradené ze stránek na internetu, kde mají tyto recepty již mnoho let své pevné místo a Hruška je jen bezostyšně kopíruje a šikovně, prostřednictvím televize (pro)dává dál, nebo jestli opravdu Láďa dává těmto receptům svojí osobitou invenci a myslí to s národem upřímně a jen pomáhá domácnostem s chudým rozpočtem připravit si dobrý a přitom levný pokrm.

Mnozí mají i problémy se změnou receptur, kdy se původně smažené pokrmy pečou a pod.

My si myslíme, že je to vlastně jedno! Hlavní je, že se na TV objevily recepty, které jsou poměrně jednoduché, rychlé a často opravu i levné. Ponechám na každém z vás, jak moc chutné … vždyť co je pro jednoho dobrota, je pro druhého nepoživatelná záležitost …

Když nám v různých televizních pořadech předvádějí slavné světové kuchaře, kteří vaří z ingrediencí, které u nás vyjdou na stovky korun, nebo je u nás ani nedokážeme sehnat, takové recepty asi čeští diváci moc neocení. A právě v tomto vidíme přínos v receptech Ládi Hrušky! A také fakt, že lidé, kteří se doposud báli zapnout nějaký ten spotřebič v kuchyni, na vlastní oči vidí, že i nevyučený kuchařský elév může celkem chutně vařit dokonce pro celý národ.

A tak Láďovi Hruškovi a TV Nova zdar a mnoho dalších dobrých receptů přeje naše redakce ReceptyOnLine.cz

 

Recepty Ládi Hrušky:

Domácí špagety podle Ládi Hrušky

Medový koláček za 3,5 minuty

Domácí bonbóny proti nachlazení

Muffin z hrnku

Maxi sendvič

Lasagne po česku

Jablečné lívanečky Ládi Hrušky

Jablečné velehory

Domácí polárkový dort

Vaječná superlehká tlačenka

Cheesecake ze sušenek

Karamelový větrník na plech

Křupavé francouzské bagety

Pudinková buchta podle Ládi Hrušky

Slaninovo-sýrový koláč z listového těsta

V mletém mase zapečený květák

Lísko-oříškové sušenky

Domácí máslové sušenky

Pečený vánoční stromeček

Domácí irský likér

Banánové jednohubky

Zapečené chlebíčky

Přesnídávkové tyčinky

Kuřecí medailonky v tatarce

Pletený čokokoláč

Skořicový pletenec

Čarodějnické prsty

Dětské mléčné řezy

Vaječná srdíčka podle Ládi Hrušky

Bramborovo-pivní chléb

Tiramisu pro děti

Rychlá zabijačková polévka

Špagetová pizza

Studenský jablečný kompot

Nepečený jablkový dort

Domácí rychlé piškoty

Domácí brusinková paštika od Ládi Hrušky

Domácí bramborové chipsy podle Ládi Hrušky

Staročeské buchtičky se šodó

Staročeské švestkové knedlíky

Pečené želvičky

Minikoblížky z jogurtu

Báječné toustové sushi

Bramborové spirály

Domácí pivní sýr

Cuketový “sachr” dort

Pivní buřty na grilu – Pivouni

Cuketové chipsy

Cukeťák na plech

Sypaný skořicový koláč

Sekaná bábovka pro masožravce

Domácí broskvový ledový čaj podle Ládi Hrušky

Kuřecí bábovka

Sirup na domácí malinovku

Super rychlé knedlíky bez vaření

Bramborové dalamánky

Rajčatový džem

Rajčatová hořčice

Domácí lahodný kečup podle Ládi Hrušky

Polévka z taveného sýra

Domácí jogurt podle Ládi Hrušky

Jahodová marmeláda s vínem

Domácí bylinkové máslo

Domácí ruská zmrzlina

Jahodové knedlíky z mikrovlnky

Lehký jogurtový koláč s jahodami

Cereální sušenky

Domácí jogurt podle Ládi Hrušky

Slané šunkové vrtulky podle Ládi Hrušky

Čokoládovo-banánové šátečky

Jablkové růžičky

Smažená tlačenka

Tvarohové nanuky podle Ládi Hrušky

Tvarohové knedlíky s banánem

Rajská omáčka z džusu

Trdelník podle Ládi Hrušky

Čarodějnické brambory Ládi Hrušky

Pivní preclíky

Čokoládovo-oříškový krém

Chleba z pekáčku

Boží milosti podle Ládi Hrušky

Sýrové bulky

Třepací fofrdort

Zmrzlina podle Ládi Hrušky

Domácí veka

Sýr od Ládi Hrušky

Zemlbába do kapsy

Hrníčkové knedlíky

Paprikové lodičky

Nadívané kuřecí kůže

Opilé kuře Ládi Hrušky

Domácí tavený sýr za 15 minut

Jablečňáky s perníkem

Salát z kuřecích kůžiček

Tvarohový desert jako termix

Fitness guláš pro lenochy

Nesmažený smažák podle Ládi Hrušky

Dietní banánové palačinky

Loupáky podle Ládi Hrušky

Bublanina z mikrovlnky

Levná chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Bramboráčky z tvrdého chleba

Křupavé slané pivní rohlíky

Korbáčiky podle Ládi Hrušky

Ořechový celozrnný chleba

Kuřecí křídla podle Ládi Hrušky

Kakaové sušenky jako z obchodu

Pizza z pomazánkového másla vhodná i pro celiaky

Nugátové croissanty podle Ládi Hrušky

Pudinkoví šneci podle Ládi Hrušky

Nemastné koblihy aneb koblihy z trouby

Domácí pribiňák podle Ládi Hrušky

Bábovka z hrnku podle Ládi Hrušky

Tátův štrůdl z pomazánkového másla

Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem

Svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky

Dietní nesmažené langoše podle Ládi Hrušky

 

Recepty Ládi Hrušky

Foto zdroj: iDnes.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Nejnovější články

22 nejlepších receptů z dýně

Nejlepší recepty z dýně najdete v naší kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Anglicky se dýně řekne „pumpkin“. Severoameričtí Indiáni, kteří tykve velmi dobře znali, je nazývali „askutasquash“, což znamená „jíst rovnou bez vaření“. Z Ameriky tykve skutečně pocházejí a předpokládá se, že byly pěstovány již před pěti až deseti tisíci lety. Ale dost historie o dýních! Otevřete si článek a inspirujte se těmi nejlepšími recepty s dýní, které najdete u nás na webu ReceptyOnLine.cz

číst dále ...

Červená řepa jako nepostradatelná lahůdka nejen do upršených podzimních dnů

Pro všechny milovníky barevných jídel máme skvělou zprávu. Nastává čas připravit si krásné pokrmy, které potěší na pohled v době šedivých dnů, ale zároveň budou také vitamínovou bombou, kterou v těchto dlouhých měsících jako když najdete! Červená řepa je hvězda nejen podzimní kuchyně a dokáže svou chutí pořádně překvapit. Připravte si s námi originální recepty!

číst dále ...

Celer jako výtečná surovina tentokrát v hlavní roli

Možná i vy patříte mezi ty, kteří považují celer za nudnou zeleninu, která je vhodná maximálně do vývaru či do oblíbené svíčkové. Nenechte se však mýlit a dejte mu šanci. Pověřte celer hlavní úlohou ve své kuchyni a zkuste z něj vykouzlit originální dobroty. Uvidíte, že tento zdánlivě nenápadný kousek umí pořádně překvapit!

číst dále ...

Nejznámější totalitní drinky, aneb co se pilo za dob socialismu

Za dob komunistů byl hodně omezený výběr alkoholických nápojů a lidé si museli vystačit s tím, co bylo. Vzniklo několik klasických receptur na míchané nápoje, velké, na žízeň, těm se říkalo long drinky, menší, ty byly určené hlavně na rychlou opičku. Někdy to byly opravdu šílené kombinace. Co se tedy pilo na diskotékách či zábavách za totáče? Říká vám něco pojem Beton nebo Polejvák? A co Bavorák, tedy myšleno nápoj, ne Němec z Bavorska! :) Sepsali jsme seznam těch největších totalitních hitů na alkoholické míchačky. Po kliknutí na jejich název či fotografii se pak objeví podrobné recepty příslušných drinků.

číst dále ...

Vlašské ořechy. Víte, jak s nimi nakládat?

S plody ořešáku královského se pravděpodobně setkal každý z nás. Podobnost zvrásněných jader vlašských ořechů s mozkem je velmi příznačná, neboť vysoký obsah omega-3 mastných kyselin účinně podporuje funkci mozku.

číst dále ...

Dýňová sezóna na obzoru: Připravte si originální recepty na ohni

Léto už se pomalu blíží ke konci, ale počasí ještě stále přeje grilování, a proto je nejvyšší čas si tuto oblíbenou sezónu ještě trošku užít. Zkuste si kulinářské tvoření na ohni zpestřit a vsaďte na dýně. Jejich sezóna začíná koncem srpna a trvá až do prvních mrazíků. Máte tak spoustu času vyzkoušet neotřelé recepty.

číst dále ...

Lilek – ideální surovina pro bezmasé pokrmy

Rádi byste vytvořili plnohodnotnou hostinu bez masa a dochází vám inspirace? Co takhle vyzkoušet zajímavé recepty z lilku neboli baklažánu? Tato fialová plodina, která technicky není zeleninou, ale ovocem, se totiž dá upravovat podobně jako maso. Je však důležité jej správně upravit a dochutit, aby nebyl příliš vodnatý či olejnatý. Pokud se budete řídit našimi recepty, uvidíte, že vykouzlíte gurmánské hody, které si vychutná celá rodina.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy