REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Recepty Ládi Hrušky z TV Nova rozvířily internetový svět gastronomie v Česku!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recepty Ládi HruškyJe neuvěřitelné, když se Láďa Hruška převtělil z potravinového inspektora televize Nova na domácího kuchaře pro chudé, co spustil za šílenství jak na sociálních sítích, tak i na chatech českých renomovaných internetových kuchařek … pokračování článku a recepty Ládi Hrušky najdete pohromadě právě zde …


Probíhají zde někdy až vášnivé diskuze na téma, zda nejsou recepty představované tímto novodobým „Babicou chudých“, jak ho mnozí nazývají, jen ukradené ze stránek na internetu, kde mají tyto recepty již mnoho let své pevné místo a Hruška je jen bezostyšně kopíruje a šikovně, prostřednictvím televize (pro)dává dál, nebo jestli opravdu Láďa dává těmto receptům svojí osobitou invenci a myslí to s národem upřímně a jen pomáhá domácnostem s chudým rozpočtem připravit si dobrý a přitom levný pokrm.

Mnozí mají i problémy se změnou receptur, kdy se původně smažené pokrmy pečou a pod.

My si myslíme, že je to vlastně jedno! Hlavní je, že se na TV objevily recepty, které jsou poměrně jednoduché, rychlé a často opravu i levné. Ponechám na každém z vás, jak moc chutné … vždyť co je pro jednoho dobrota, je pro druhého nepoživatelná záležitost …

Když nám v různých televizních pořadech předvádějí slavné světové kuchaře, kteří vaří z ingrediencí, které u nás vyjdou na stovky korun, nebo je u nás ani nedokážeme sehnat, takové recepty asi čeští diváci moc neocení. A právě v tomto vidíme přínos v receptech Ládi Hrušky! A také fakt, že lidé, kteří se doposud báli zapnout nějaký ten spotřebič v kuchyni, na vlastní oči vidí, že i nevyučený kuchařský elév může celkem chutně vařit dokonce pro celý národ.

A tak Láďovi Hruškovi a TV Nova zdar a mnoho dalších dobrých receptů přeje naše redakce ReceptyOnLine.cz

 

Recepty Ládi Hrušky:

Domácí špagety podle Ládi Hrušky

Medový koláček za 3,5 minuty

Domácí bonbóny proti nachlazení

Muffin z hrnku

Maxi sendvič

Lasagne po česku

Jablečné lívanečky Ládi Hrušky

Jablečné velehory

Domácí polárkový dort

Vaječná superlehká tlačenka

Cheesecake ze sušenek

Karamelový větrník na plech

Křupavé francouzské bagety

Pudinková buchta podle Ládi Hrušky

Slaninovo-sýrový koláč z listového těsta

V mletém mase zapečený květák

Lísko-oříškové sušenky

Domácí máslové sušenky

Pečený vánoční stromeček

Domácí irský likér

Banánové jednohubky

Zapečené chlebíčky

Přesnídávkové tyčinky

Kuřecí medailonky v tatarce

Pletený čokokoláč

Skořicový pletenec

Čarodějnické prsty

Dětské mléčné řezy

Vaječná srdíčka podle Ládi Hrušky

Bramborovo-pivní chléb

Tiramisu pro děti

Rychlá zabijačková polévka

Špagetová pizza

Studenský jablečný kompot

Nepečený jablkový dort

Domácí rychlé piškoty

Domácí brusinková paštika od Ládi Hrušky

Domácí bramborové chipsy podle Ládi Hrušky

Staročeské buchtičky se šodó

Staročeské švestkové knedlíky

Pečené želvičky

Minikoblížky z jogurtu

Báječné toustové sushi

Bramborové spirály

Domácí pivní sýr

Cuketový “sachr” dort

Pivní buřty na grilu – Pivouni

Cuketové chipsy

Cukeťák na plech

Sypaný skořicový koláč

Sekaná bábovka pro masožravce

Domácí broskvový ledový čaj podle Ládi Hrušky

Kuřecí bábovka

Sirup na domácí malinovku

Super rychlé knedlíky bez vaření

Bramborové dalamánky

Rajčatový džem

Rajčatová hořčice

Domácí lahodný kečup podle Ládi Hrušky

Polévka z taveného sýra

Domácí jogurt podle Ládi Hrušky

Jahodová marmeláda s vínem

Domácí bylinkové máslo

Domácí ruská zmrzlina

Jahodové knedlíky z mikrovlnky

Lehký jogurtový koláč s jahodami

Cereální sušenky

Domácí jogurt podle Ládi Hrušky

Slané šunkové vrtulky podle Ládi Hrušky

Čokoládovo-banánové šátečky

Jablkové růžičky

Smažená tlačenka

Tvarohové nanuky podle Ládi Hrušky

Tvarohové knedlíky s banánem

Rajská omáčka z džusu

Trdelník podle Ládi Hrušky

Čarodějnické brambory Ládi Hrušky

Pivní preclíky

Čokoládovo-oříškový krém

Chleba z pekáčku

Boží milosti podle Ládi Hrušky

Sýrové bulky

Třepací fofrdort

Zmrzlina podle Ládi Hrušky

Domácí veka

Sýr od Ládi Hrušky

Zemlbába do kapsy

Hrníčkové knedlíky

Paprikové lodičky

Nadívané kuřecí kůže

Opilé kuře Ládi Hrušky

Domácí tavený sýr za 15 minut

Jablečňáky s perníkem

Salát z kuřecích kůžiček

Tvarohový desert jako termix

Fitness guláš pro lenochy

Nesmažený smažák podle Ládi Hrušky

Dietní banánové palačinky

Loupáky podle Ládi Hrušky

Bublanina z mikrovlnky

Levná chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Bramboráčky z tvrdého chleba

Křupavé slané pivní rohlíky

Korbáčiky podle Ládi Hrušky

Ořechový celozrnný chleba

Kuřecí křídla podle Ládi Hrušky

Kakaové sušenky jako z obchodu

Pizza z pomazánkového másla vhodná i pro celiaky

Nugátové croissanty podle Ládi Hrušky

Pudinkoví šneci podle Ládi Hrušky

Nemastné koblihy aneb koblihy z trouby

Domácí pribiňák podle Ládi Hrušky

Bábovka z hrnku podle Ládi Hrušky

Tátův štrůdl z pomazánkového másla

Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem

Svíčková pro začátečníky od Ládi Hrušky

Dietní nesmažené langoše podle Ládi Hrušky

 

Recepty Ládi Hrušky

Foto zdroj: iDnes.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Nejnovější články

Nejlepší velikonoční recepty. Výběr 20 nejvyhledávanějších velikonočních receptů z webu ReceptyOnLine.cz

Velikonoce máme pomalu za dveřmi a tak je třeba vytáhnout z virtuálního šuplíku ty nejlepší a hlavně osvědčené velikonoční recepty například na beránka, slanou bábovku, jidáše, velikonoční sekanou, nádivku ….

číst dále ...

Přivítejte jaro s kvalitními potravinami

Jaro, to znamená spoustu slunce, venkovních aktivit a odlehčené pokrmy. A jak jinak začít další jarní den než pořádnou snídaní? Ať se rozhodnete pro domácí granolu, nebo bulku s bylinkovým máslem, vyberte si na jejich přípravu kvalitní suroviny. A jak je poznáte? Při čtení jednotlivých etiket věnujte pozornost značkám kvality. Výrobky označené logy Klasa, Regionální potravina nebo BIO najdete mezi čerstvými i trvanlivými výrobky.

číst dále ...

Sicilská fregola na dva způsoby — drobná těstovina, kterou stojí za to vyzkoušet

Fregola je název pravděpodobně nejroztomilejší těstoviny na světě. Malé kuličky z tvrdé semoliny dohromady tvoří pokrm se strukturou spíše podobný cous cousu nebo rýži. Jsou tedy ideálním parťákem pro spoustu omáček, které se s nimi krásně smísí, a to obzvlášť pokud zvolíte ty řezané na bronzových formách, které mají drsnější povrch, na němž omáčka ještě lépe drží. Vyzkoušejte náš recept s hráškem, který je předzvěstí blížícího se jara nebo verzi s omáčku z pečených paprik a chorizem. Oba recepty obsahují bohatou chuť uzenin i šťavnatost zeleniny, takže ve vašich ústech, a snad i na duši, navodí pocit harmonie.

číst dále ...

Kaše na sto způsobů

Kaše představují především pro vyznavače zdravého životního stylu populární variantu vyvážené snídaně. Svou oblíbenost si kaše získaly díky rychlé a snadné přípravě, široké variabilitě a v neposlední řadě také tím, že dodají tělu energii na část dne a skvěle zasytí. Navíc chladnější období roku jsou jako stvořená pro teplou snídaňovou kaši.

číst dále ...

David porazil Goliáše: Česká firma z Polabí vyhrála soudní spor o oblíbený drobený dort nad nadnárodním potravinářským gigantem

Světový potravinářský koncern Dr. Oetker zažaloval tuzemskou firmu Labeta za prodej směsi na dezert, který vyobrazením na obalu připomíná jejich výrobek Krtkův dort. Nyní však odvolací soud rozhodl, že žalovaný se žádné nekalé soutěže nedopustil. Společnost Labeta smí tedy nadále svou směs na Drobený dort prodávat, navíc jí byla přiznána plná náhrada nákladů řízení před soudy obou stupňů.

číst dále ...

Velikonoce jsou za dveřmi. Hospodyňky by měly zbystřit

Vítání jara, oslava plodnosti a zrození nového života. Tak by se daly ve zkratce popsat jedny z nejvýznamnějších křesťanských svátků v roce, které se kvapem blíží. Tyto svátky se ale pojí také s konzumací kvalitních pokrmů, kterých bude v každé domácnosti víc než požehnaně. A není to jen o vejcích, která každého při pomyšlení na Velikonoce napadnou jako první. O Velikonoční neděli, nazývané také Boží hod velikonoční, končí takzvaný čtyřicetidenní půst. Období, během něhož bychom měli do našeho jídelníčku zařadit odlehčené pokrmy. Základem postních pokrmů jsou vařené obiloviny, luštěniny, vařená zelenina nebo například kvašené zelí. Tedy jídla, která nejsou hutná a jsou pro náš organismus dobře stravitelná a zdravá. Tento půst zahajuje Popeleční středa jako jeden ze dvou nejpřísnějších postních dnů v roce.

číst dále ...

Nahraďte cukr medem, prospějete tělu i chuti

Slazení cukrem je už desítky let běžnou praxí v každé kuchyni. Přitom se jedná o takového nenápadného „sladkého“ zabijáka. Problém je v použití rafinovaného cukru, kterému se ne nadarmo přezdívá bílý jed. Jak ale omezit cukr a přitom se nevzdat oblíbené sladké chuti? Ideální alternativou je zejména med. Chutná skvěle, je zdravý a osladíte s ním nejen šálek čaje. V dřívějších dobách bylo slazení medem zcela přirozenou součástí české kuchyně a med se užíval i jako lék.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy