REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelný salát s jablky a hroznovým vínem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept připravila Michaela Šupáková z blogu “Cooking with Šůša”.


Ingredience:
2 ksjablka
1 ksmalá hlávka bílého zelí
3-4 ksstonky celeru
120 gbílého řeckého jogurtu
1 lžícejablečného balzamikového octa
hroznové víno (nejlépe červené)
citronová šťáva
čerstvý petržel
sůl

Postup:
  1. Zelí nastrouháme na tenké nudličky a nasypeme je do větší misky.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené jablka i se slupkou a nadrobno nakrájený celer.
  3. Do zelí vmíchejte také bílý jogurt, balzamikový ocet a citrónovou šťávu.
  4. Salát ochuťte solí a před podáváním posypte nasekanou petrželkou a hroznovým vínem.
Poznámka:

Více podobných receptů naleznete na blog.kitchenaid.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy