REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelené fazolky v soli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařené fazolky sterilované spolu s křenem.


Ingredience:
500 gzelených fazolí
10 gsoli
1 lvody
křen

Postup:

1. Fazolky zbavíme vláken, nakrájíme na šikmé kousky a povaříme v osolené vodě asi 4 minuty, pak je vyjmeme a necháme okapat
2. Narovnáme do čistě vymytých sklenic, zalijeme slanou vodou, ve které jsme je vařily a navrch každé sklenice položíme 2 kolečka oloupaného křenu
3. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 30 minut při 100 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy