REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelenina pod maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařená zelenina naložená do sladkokyselého nálevu a pak sterilovaná.


Ingredience:
1 kgpaprik
1 kgrajčat
1 kgcibule
200-300 grajčatového protlaku
100 gpískového cukru
50 gsoli
200 mlocta
200 mloleje

Postup:

1. Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky, přidáme pískový cukr, sůl, ocet, olej a za občasného promíchání povaříme 10 minut
2. Potom přidáme rajčatové protlaky, promícháme a ještě krátce povaříme
3. Pak plníme do čistě vymytých sklenic, dobře uzavřeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 80 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy