REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zbylé knedlíky s klevelou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Napařené knedlíky přelité teplou klevelou nebo zředěnými švestkovými povidly, podávané jako příloha například k uzenému nebo pečenému masu apod.


Ingredience:
10 ksplátků houskového knedlíku
6 lžicšvestkové klevely nebo 4 lžíce švestkových povidel zředěných 3 lžícemi vody
50 gmásla

Postup:

1. Plátky knedlíku v pařáku dobře prohřejeme
2. Polijeme je horkou klevelou nebo povidly zředěnými vodou a navrch pokapeme rozpuštěným máslem.

Poznámka:

Recept na klevelu najdete zde: Klevela.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy