REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Žampionový salát delikates

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jemný salát z nakrájených hub, zeleniny a uzeniny je ochucen rajčatovým nálevem.


Ingredience:
Na 1 kg:
400 gžampionů sterilovaných bez nálevu
200 gměkkého salámu
100 gpaprik sterilovaných bez nálevu
100 gokurek sterilovaných bez nálevu
100 gcibule
60 grajčatového protlaku
30 gbílého vína
20 gocta
15 gcukru
10 gsoli
2 gmleté červené papriky
1 gmletého černého pepře

Postup:

1. Plátky žampionů, nudličky papriky, kostičky okurek, kolečka cibule a na nudličky nakrájenou uzeninu promícháme s nálevem
2. Nálev si připravíme rozšleháním rajčatového protlaku, oleje, vína, octu, cukru, mleté papriky, mletého pepře a soli.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy