REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Višňovo čokoládové plátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladké dietní tyčinky z mrazáku, i takhle by se mohl jmenovat tenhle recept z dílny firmy NATURHOUSE.


Ingredience:
2 šálkystrouhaného kokosu
1 šáleksušených višní namočených ve vodě alespoň jednu hodinu
1/2 šálkusušených brusinek
2 lžícečistého javorového sirupu
1/4 lžičkykokosového oleje
1/4 lžičkysoli
Ingredience na čokoládovou polevu:
1 ksčokoláda 80 %
podle chuti na doslazení sladidlo PECVA

Postup:
  1. Náplň plátků zpracujte v mixéru, náplň rozetřete v tenčí vrstvě na plech vyložený alobalem a umístěte do mrazáku
  2. Když náplň ztuhne, vyjměte z mrazáku a nakrájejte na tyčinky
  3. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni, doslaďte sladidlem PECVA a tyčinky ponořte do čokoládové polevy a dejte odkapat například na drátěnou podložku
  4. Nechte zpevnit v mrazáku, tyčinky v něm můžete i uchovat.
Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy