REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Višňovo ovesný bochánek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladký dietní dezert servírovaný teplý. Jde o lité těsto z vloček, mléka a vajec, ochucené, kromě jiného, sušenými višněmi.


Ingredience:
2 šálkydrobných ovesných vloček
2 šálkymandlového nebo kokosového mléka
1/2 šálkusušených višní
1/4 šálkujavorového sirupu nebo medu nebo 2 lžíce stéviového sladidla PECVA
1/2 lžičkyvanilkového extraktu
1/2 lžičkysoli
2 ksvejce
kokosový olej na vymazání formy

Postup:
  1. Ve středně velké míse smíchejte višně, vločky, javorový sirup či med nebo sladidlo PECVA a sůl
  2. Přimíchejte mléko, vejce a vanilkový extrakt
  3. Směs vlijte do formy vymazané kokosovým olejem
  4. Naplněnou formu postavte na pečící plech, v troubě předehřáté na 180 °C pečte 30–40 minut, nebo dokud středy lehce nezezlátnou
  5. Podávejte teplé.
Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy