REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječná omeleta s pažitkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vejce rozšlehané s vodou usmažená na pánvičce spolu s kousky rajčat a nasekanou pažitkou.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
2 ksvajíček
100 gmražených rajčat
2 lžícevody
pažitka
pepř
sůl
tuk na vymazání pánve

Postup:

1. Vejce rozšleháme s vodou, přisolíme a nalijeme na vymaštěnou pánev
2. Když se směs začne smažit a houstnout, posypeme ji hustě pažitkou a poklademe tenkými plátky rajčat
3. Hotovou omeletu sesuneme na talíř a přeložíme, povrch ještě posypeme jemně pokrájenou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy