REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tykvové zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žlutomasá tykev podušená na cibuli .


Ingredience:
1000 gtykve
50 gtuku
20 ghladké mouky
1 kscibule
mletý cukr
kmín
ocet
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Zralou, žlutomasou tykev oloupeme, zbavíme semen, měkké dužiny a nastrouháme na nudličky
2. Na rozpáleném tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme nastrouhanou tykev a jen krátce orestujeme
3. Přidáme sůl, kmín, ocet, cukr a zaprášíme hladkou moukou
4. Promícháme, osmahneme, zalijeme teplou vodou a dobře podusíme.

Doporučení:

Podáváme k masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy