REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařená ředkvová nať

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nať z ředkve vodnice nasekaná na hrubší kousky podušená nad vařící vodou v sítku.


Ingredience:
150 gnaťě ředkve vodnice
5 golivového oleje
1 ksčesneku
ocet nebo citrónová šťáva

Postup:

1. Nať dobře opláchneme, odstraníme vláknité řapíky a nasekáme ji na hrubší kousky
2. Dusíme nad vařící vodou v sítku až do změknutí
3. Takto připravenou nať vodnice servírujeme teplou, ochucenou olivovým olejem a octem nebo citrónovou šťávou, posypanou nasekaným česnekem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy