REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarské toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tousty potřené pikantní směsí z mletého masa, cibule a tabasca.


Ingredience:
250 gmletého vepřového masa
1 ksveky
1 kscibule
2 kskapie
1 lžíceoleje
1 lžičkamleté sladké papriky
trochu tabasca
špetka soli
trochu tatarské omáčky

Postup:

1. Cibuli a kapie nakrájíme nadrobno (kousek kapie si odložíme na zdobení) a vložíme je na rozpálený olej
2. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme mleté maso a za stálého míchání dochutíme směs tabascem, mletou paprikou a solí
3. Vše podusíme cca 10 minut
4. Veku nakrájíme na plátky a potřeme ji hotovou směsí
5. Jednotlivé toasty zdobíme trochou tatarské omáčky s kouskem kapie.

Doporučení:

– Plátky veky pokapeme olejem a opečeme je na plechu v troubě.

Poznámka:

– Mleté vepřové maso můžeme nahradit hovězím masem, popřípadě směsí hovězího a vepřového.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy