REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarák z brambor

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené, nastrouhané brambory smíchané s kořením, olejem, kečupem a česnekem, servírované na topinkách.


Ingredience:
3-4 ksvětší brambory
4 ksvětší stroužky česneku
1 ksmenší cibule
5-6 lžickečupu
1 dcloleje
1/2 lžičkysladké mleté papriky
1/2 lžičkymleté pálivé papriky
1/2 lžičkysójové omáčky
voda na uvaření brambor
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Oškrábané, opláchnuté brambory dáme vařit, hotové necháme vychladnout, pak je nastrouháme na jemno
2. Do brambor přimícháme obě papriky, pepř, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, sójovou omáčku, olej a kečup
3. Tatarák z brambor dle chuti osolíme a podáváme namazaný na topinkách.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy