REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunkové toasty se skořicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené plátky chleba se šunkou prohřátou v medu a skořici.


Ingredience:
100 gšunky
4 plátkybílého toastového chleba
1 lžícemásla
1 lžícemedu
0,5 lžičkyskořice
mletý pepř
sůl

Postup:

1. V pánvi na sucho opečeme plátky chleba
2. Máslo rozehřejeme spolu s medem a skořicí, potom přidáme špetku pepře
3. Do připravené směsi vložíme plátky šunky a šunku ve směsi prohřejeme
4. Pak ji položíme na opečený chléb a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy