REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunkové steaky se špenátem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Silnější plátky šunky opečené na oleji, servírované s kouskem bylinkového másla a obložené dušeným čerstvým špenátem se smetanou.


Ingredience:
4 kssilnějších plátků šunky
1 kscibule
500 glistů čerstvého špenátu
50 gbylinkového másla
20 gmásla
100 mlsmetany
2 lžíce oleje
sůl

Postup:

1. Listy čerstvého špenátu propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat, oloupanou cibuli nakrájíme na jemno
2. Poté si v hrnci rozehřejeme máslo, na kterém zpěníme cibuli, pak vložíme okapaný špenát a dusíme doměkka, nakonec špenát lehce osolíme a zjemníme smetanou
3. Pak si na pánvi rozehřejeme olej, vložíme plátky šunky a opečeme z obou stran
4. Na opečenou šunku dáme kousek bylinkového másla, obložíme dušeným špenátem a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy