REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampióny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Silnější plátky šunky prohřáté na rozehřátém másle spolu s vývarem, servírované ozdobené směsí z kuřecích jater, žampiónů, bílého vína, pepře a soli.


Ingredience:
6 kssilnějších plátků šunky
300 gkuřecích jater
250 gžampiónů
3 lžícebílého vína
2 lžíce vývaru z kostí
pepř
sůl

Postup:

1. Odblaněná kuřecí játra si nakrájíme na nudličky, očištěné žampióny nakrájíme na plátky
2. V pánvi si rozehřejeme polovinu másla, na které orestujeme kuřecí játra, pak přidáme žampióny, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a dusíme doměkka
3. Poté si rozehřejeme zbytek másla, smícháme s vývarem a prohřejeme plátky šunky
4. Prohřáté plátky šunky ozdobíme játrovou směsí a ihned servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy