REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát s melounem, fettou a rukolou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Snadný a netradiční salát z vodního melounu a lístků rukoly servírovaný s vynikajícím sýrem fetta. Dochucený krémovým balzamikovým octem.


Ingredience:
Na porci:
200 gvodního
60 gfetty
2 hrstirukoly
1 lžícekrémového balzamikového octa

Postup:

1. Z vychlazeného melounu vykrojíme dva trojúhelníčky
2. Mezi ně vložíme plátek sýru fetta
3. Porci poházíme opranými a osušenými lístky rukoly
4. Na závěr zakápneme porci balzamikovým octem a ihned podáváme.

Doporučení:

Můžeme použít i jiné odrůdy melounu, např. cantaloupe.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy