REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí chlebíčky s očky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bílé veky potřené našlehaným máslem smíchaným s tvarohem a sardelovou pastou, obložené cibulí, rajčetem a sardelovým očkem.


Ingredience:
Rozpis na cca 25 ks:
150 gmásla
100 gtvarohu
1 kscibule
1 kssardelové pasty
1 ksplechovky oček
1 ksbílé veky
kyselé okurky
rajčata na ozdobu

Postup:

1. Šlehačem nebo ručně smícháme povolené máslo s tvarohem a sardelovou pastou (sardelovou pastu dávkujeme dle chuti, pozor, je dost slaná)
2. Plátky bílé veky namažeme pomazánkou, případně ji můžeme na chlebíčky nanést pomocí zdobícího sáčku s vroubkovaným nástavcem
3. Zdobíme kolečky cibule, rajčetem a sardelovými očky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy