REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené toasty, potřené rybí směsí, přelité omáčkou Mornay, posypané tvrdým sýrem a zapečené.


Ingredience:
1 kschlebíčkové veky
1 konzervarybiček v oleji
100 gcibule
75 gnastrouhaného tvrdého sýra
30 gsardelové pasty
30 gtuku
omáčka Mornay
citronová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Plátky veky opečeme nasucho po obou stranách
2. Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku, přidáme obsah konzervy, sardelovou pastu, citronovou šťávu, pepř a sůl, promícháme, krátce podusíme
3. Směsí potřeme opečené toasty, urovnáme je na plech nebo do zapékací misky, přelijeme omáčkou Mornay a posypeme strouhaným sýrem
4. V troubě vyhřáté na 200 °C toasty zapečeme, ještě teplé podáváme.

Doporučení:

Na tento recept můžeme použít i rybičky v tomatové omáčce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy