REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí chlebíčky II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Clebíčky z rybího filé, majonézy, jogurtu…..


Ingredience:
500 gfilé z tresky
100 gmajonézy
60 gceleru
60 gmrkve
2 lžícebílého jogurtu
1 lžícehořčice
worcesterská omáčka
mletý bílý pepř
červená paprika
citrón
ocet
veka
sůl

Postup:

1. Filé dáme do osolené a octem mírně okyselené vody
2. Na mírném ohni vaříme 12 minut
3. Potom filé vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme co nejjemněji, rozmělníme
4. Syrovou mrkev a celer očistíme, nastrouháme na jemno a přimícháme k filé
5. Majonézu smícháme s jogurtem, hořčicí, worcesterskou omáčkou
6. Ochutíme mletým bílým pepřem, solí a zakápneme citrónovou šťávou
7. Filé promícháme s majonézovou směsí a necháme v chladu alespoň jednu hodinu rozležet
8. Mažeme plátky veky a zdobíme proužky papriky a dílky citrónu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy