REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pesto z medvědího česneku II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Používáme jako přísadu pod maso, na grilované ryby, do salátů a pomazánek …


Ingredience:
200 gmedvědího česneku,
50 gparmazánu
10 gsezamového semínka
2 g soli
20 mloleje (olivového)
vhodné skleničky s uzávěrem

Postup:
  1. Medvědí česnek omyjte, společně s olejem vložte do mixéru a jemně umixujte
  2. Přidejte parmazán, sůl a sezamové semínko, pár vteřin ještě mixujte, nicméně se snažte zachovat strukturu semínka a kousky sýru
  3. Umístěte do skleničky, směs zalijte ještě trochou oleje, pečlivě uzavřete a nechejte v lednici, kde vydrží několik měsíců.
Doporučení:

Recept k článku: Jarní probuzení s medvědím česnekem

Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy