REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nakládané tvarůžky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Olomoucké tvarůžky naložené spolu s cibulí a česnekem, zalité olejem, ochucené mletou pálivou paprikou a pepřem.


Ingredience:
2 baleníolomouckých tvarůžků
8 ksstroužků česneku
2 kscibule
pálivá mletá paprika
pepř
olej

Postup:

1. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, česnek na plátky ,tvarůžky na trojúhelníčky
2. Vše promícháme s paprikou a pepřem, naskládáme do sklenice a zalijeme olejem
3. Uložíme v chladu, konzumuje po 3 dnech nejlépe s chlebem a pivem.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek, autorka fotografie: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy