REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nakládané olomoucké tvarůžky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Olomoucké tvarůžky spolu s nakrájenými feferonkami a cibulí naskládané do sklenic, zalité kořeněným olejem.


Ingredience:
5 ksbalení olomouckých tvarůžků
5 ksnakládaných feferonek
2 ksbobkového listu
300 gcibule
400 mlslunečnicového oleje
1 lžičkačervené papriky
1 lžičkakmínu
hrst petrželky
mletý pepř

Postup:

1. Oloupanou cibuli i okapané feferonky nakrájíme na hrubo
2. Do misky dáme slunečnicový olej, kmín, bobkové listy, mletou červenou papriku, mletý pepř, na drobno nasekanou petrželku a vše dobře promícháme
3. Tvarůžky spolu s nakrájenými feferonkami a cibulí vyskládáme do sklenice a zlijeme kořeněným olejem
4. Přiklopíme a necháme zrát minimálně 3 dny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy