REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nakládané houby

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakládané hříbky nebo jiné vhodné houby naložené ve sladkokyselém nálevu spolu s bylinkami, kořením a solí.


Ingredience:
mladé hříbky nebo jiné vhodné houby na naložení
2/3 lvody
1/3 locta
2 ksbobkové listy
snítka estragonu
špetka sušené saturejky
sůl

Postup:

1. Vodu svaříme s octem a kořením
2. Houby krátce povaříme v osolené vodě a propláchneme studenou vodou na sítu, necháme je dobře okapat
3. Houby dáme do sklenic, zalijeme je nálevem a sterilujeme 30 minu při teplotě 90 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy