REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Míchaná vejce s mozečkem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na másle a cibuli zprudka orestované kousky vepřového mozečku, zalité vejci, po ztuhnutí pokrm servírovaný teplý, ozdobený nasekanou petrželkou.


Ingredience:
6 ksvajec
200 gvepřový mozeček
50 gmásla
1 ksvětší cibule
petrželka
sůl

Postup:

1. Vepřový mozeček odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kousky
2. Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mozeček a za stálého míchání usmažíme
3. Když je mozeček hotový, tak ho zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme, dokud vejce neztuhnou
4. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy