REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marinované paprikové lusky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V troubě opečené paprikové lusky, zalité citrónovou šťávou a olejem, marinované.


Ingredience:
8 ksvelkých paprik
2 lžíceoleje
1 lžícecitrónové šťávy
zelená petrželka
mletý černý pepř
sůl
olej na opečení paprik

Postup:

1. Oprané, vydlabané papriky osušíme a pak je opečeme v troubě na plechu (případně jen tak na pánvičce)
2. Stáhneme slupky, papriky vložíme do mísy a zalijeme citrónovou šťávou a olejem
3. Osolíme, dochutíme pepřem a necháme je uležet v chladu
4. Hustě posypané nasekanou petrželkou marinované papriky servírujeme jako přílohu k pečenému nebo i dušenému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy