REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Levný fazolový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá úprava fazolí z receptáře paní Maruš.


Ingredience:
300 gfazolí
1 ksvětší cibule
1 lžícecukru
2 lžíceocta
2 dlvody
5 clslunečnicového oleje
bobkový list
voda na uvaření fazolí
špetka soli

Postup:

1. Večer přebereme, vypereme a namočíme fazole
2. Druhý den je spolu s bobkovým listem uvaříme doměkka, vodu slijeme a fazole pak necháme vychladnout
3. Z vody, cukru, octa a soli uděláme zálivku a spolu s nadrobno pokrájenou cibulí ji vmícháme do fazolí
4. Nakonec přidáme olej a necháme hodinu odležet v chladnu.

Doporučení:

– Podáváme se smaženými vdolky viz: Vdolky podle Maruš .

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy