REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kořeněné restované brambory

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Neoloupané nové brambory nakrájené na větší kousky, ochucené kořením garam-masala, chilli a solí, restované na oleji, servírované posypané nasekanou petrželkou.


Ingredience:
500 gmalých nových brambor
1 lžičkakoření garam-masala
1 lžičkachilli
petrželka
olej
sůl

Postup:

1. Nové brambory si omyjeme a neoloupané nakrájíme na větší kousky
2. Na pánvi si rozehřejeme trochu oleje, přidáme brambory, ochutíme kořením garam-masala, chilli a solí
3. Poté ochucené brambory nejdříve orestujeme a pak dusíme doměkka
4. Podáváme ihned, dokud jsou brambory horké, posypané nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy