REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaviárové roládky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátkový tvrdý sýr naplněný kaviárovou pomazánkou, stočený do rolády, servírovaný nakrájený na plátky.


Ingredience:
Rozpis na 12 kousků:
100 glučiny
75 gplátkového tvrdého sýra (eidamu)
50 gmásla
25 gkaviáru (černého i červeného)
1 lžičkanasekaného kopru
sůl
Na ozdobení:
čerstvá zelenina

Postup:

1. Změklé máslo vyšleháme s lučinou na hladký krém
2. Opatrně vmícháme kaviár, na drobno nasekaný kopr a podle potřeby dochutíme solí
3. Plátky tvrdého sýra rozložíme na alobal tak, aby se částečně překrývaly a vytvořily jeden větší plát
4. Potřeme ho připravenou kaviárovou pomazánkou, stočíme do rolády, pevně zabalíme do alobalu, dáme do ledničky a necháme alespoň 2 hodiny tuhnout
5. Ztuhlou roládu rozbalíme, nakrájíme na plátky a na talíři ozdobíme čerstvou zeleninou podle chuti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy