REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaštanová směs

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podáváme k masu nebo ke zvěřině.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
500 gkaštanů
30 gmásla
1 dlsmetany
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Opláchnuté kaštany nařízneme do kříže a upečeme v troubě (asi 20 minut), až obě slupky můžeme lehce sloupnout
2. Oloupané kaštany osolíme, opepříme a vaříme nebo pečeme asi 1,5 hodiny
3. Pak je prolisujeme, přihřejeme na kousku másla s trochou smetany a podáváme k masu nebo ke zvěřině.

Poznámka:

Více o jedlých kaštanech se dozvíte zde: Jedlé kaštany.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy