REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaštanová pyramida

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené kaštany podávané s cukrem a šlehačkou.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
500 gjedlých kaštanů
120 gmoučkového cukru
2 dlšlehačky

Postup:

1. Kaštany nařízneme, dáme na 10 minut do horké trouby
2. Sloupneme obě slupky a uvaříme doměkka ve vodě
3. Scezené prolisujeme a promícháme s cukrem přímo na mísu
4. Ozdobíme šlehačkou a podáváme.

Poznámka:

Více o jedlých kaštanech se dozvíte zde: Jedlé kaštany.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy