REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kančí steak

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V lednici 2-3 dny uleželé marinované plátky kančí kýty, zprudka opečené na rozpáleném oleji.


Ingredience:
1 kgkančí kýty
1-2 lžícekoření na divočinu
1 hrstnasekané petrželky
jalovec
tymián
křen
olej
sůl

Postup:

1. Maso naporcujeme a naklepeme, posypeme tymiánem a kořením na divočinu, polijeme olejem, přidáme pár kuliček jalovce a necháme uležet v lednici 2-3 dny, maso bude pak křehčí, uleželé a provoněné kořením
2. Plátky opečeme na oleji z obou stran doměkka
3. Podáváme nejlépe s opečenými brambory a restovanou zeleninou s houbami, na talíři posypeme nahrubo strouhaným křenem a ozdobíme petrželkou.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy