REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzský salát speciál

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát ze zeleniny a jablek spojený majonézovou spojkou.


Ingredience:
Na 1 kg:
250 gmajonézy základní
200 gmrkve sterilované bez nálevu
180 gceleru sterilovaného
bez nálevu
150 ghrášku sterilovaného
bez nálevu
150 gjablek
130 gokurek sterilovaných
bez nálevu
10 gcukru
10 gocta
10 gsoli
5 gworcesterské omáčky
0,5 gmletého černého pepře

Postup:

1. Majonézu ochutíme octem, cukrem, worcesterovou omáčkou, mletým pepřem a solí
2. Drobné pravidelné kostičky sterilované zeleniny, oloupaných a jádřinců zbavených jablek, okurek a okapaný hrášek smícháme s ochucenou majonézou.

Poznámka:

Recept na základní majonézu viz: Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy