REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzský salát III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát ze směsi zeleniny a vařených brambor nakrájených na pravidelné tvary kostiček spojený ochucenou majonézou.


Ingredience:
Rozpis na 1kg:
350 gsterilované zeleninové směsi bez nálevu
230 gpředem uvařených, oloupaných brambor
220 gzákadní majonézy
130 gokurky sterilované bez nálevu
100 gsterilovaného hrášku bez nálevu
10 gcukru
8 gocta
7 gsoli
5 gworcesterské omáčky
0,5 gmetého černého pepře

Postup:

1. Předem uvařené a dobře vychladlé brambory nakrájíme na kostičky
2. Přidáme okapanou zeleninovou směs, na kostičky nakrájené okurky, okapaný hrášek
3. Vše promícháme s majonézou ochucenou octem, cukrem, worcesterskou omáčkou, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Recept na základní majonézu viz: Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy