REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené kedlubny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavá příloha z kedluben. Orestované plátky kedlubny podlité kysanou smetanou a rajčatovým protlakem, podušené.


Ingredience:
600 gkedluben
40 gmásla
1/4 lkysané smetany
2 lžícerajčatového protlaku
1 lžícehladké mouky
petrželka (kopr)
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupané kedlubny nakrájíme na plátky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném másle
2. Potom je podlijeme kysanou smetanou, přidáme rajčatový protlak, koření a dusíme doměkka
3. Před podáváním je posypeme na jemno nasekanou petrželkou (koprem).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy