REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dušené kedlubny se smetanou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oloupané kedlubny nakrájené na nudličky, podušené na másle, ochucené kořením kari a solí, zahuštěné smetanou na šlehání promíchanou s hladkou moukou.


Ingredience:
8 kskedlubnů
5 lžicsmetany na šlehání
2 lžícemásla
1 lžícehladké mouky
kari
sůl

Postup:

1. Kedlubny si oloupeme a nakrájíme na nudličky
2. Poté si v hrnci rozehřejeme máslo, přidáme nakrájené kedlubny, osolíme a za občasného promíchání podusíme pod pokličkou doměkka
3. Dušené kedlubny nakonec zahustíme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou a dochutíme kořením kari a ještě chvilku podusíme
4. Hotové kedlubny servírujeme jako přílohu například k vařenému hovězímu masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy