REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Česnekové chroupání

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bagety zapečené s olivovým olejem, česnekem, špetkou soli a tymiánem. Oceníte, když se dostaví nečekaná návštěva.


Ingredience:
3 ksstroužku česneku
1 ksbagety
1/2 lžičkytymiánu
olivový olej
sůl

Postup:

1. Bagetu nakrájíme na kolečka
2. Ta pokapeme trochou oleje smíchaného s rozmačkaným česnekem, špetkou soli a tymiánem
3. Pečeme pod grilem (případně v troubě), dokud povrch nezezlátne a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy