REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cacarka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z trhaných krupek, zelí, brambor, mléka a dalších ingrediencí.


Ingredience:
250 gkysaného zelí
250 gbrambor
50 gtrhaných krupek
25 ghladké mouky
25 dlsmetany nebo mléka
kmín
voda
sůl

Postup:

1. Krupky přebereme, vypereme a dáme vařit do osolené a kmínem ochucené vody
2. Po chvilce do polévky přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a překrájené zelí
3. Uvaříme téměř doměkka, pak přidáme mouku rozšlehanou v mléce nebo smetaně a za stálého míchání ještě polévku chvíli povaříme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy