REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové hody II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů.

Aperitiv:

Starorežná

Slivovice

Předkrm:

Vepřové ovarové koleno , jablečný křen

pivo 12%

Polévka:

Černá polévka s kroupami a pečivem

pivo 12%

Hlavní chod:

Zabijačkový guláš , houskový knedlík

pivo 12%

Dezert:

Borůvkový koláč

káva

Digestiv:

Vodka

Fernet

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy