REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové hody I.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Slivovice

Předkrm:

Ovar s jablečným křenem

pivo 12%

Polévka:

Jaternicová polévka s krupkami

pivo 12%

Hlavní chod:

Moravský vrabec , dušené zelí , bramborové knedlíky

pivo 12%

Dezert:

Závin z listového těsta , káva

Digestiv:

Borovička

Slivovice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy