REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční menu III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z mnoha variant na chutné menu, které můžeme servírovat při slavnostním setkání rodiny, či přátel nebo dobrých známých. Slouží pouze k inspiraci, není to striktní seznam, které by se musel doslovně ctít, jen je třeba dodržet některá základní gastronomická pravidla.


Aperitiv:

Metropol bianco s citrónem

Předkrm:

Pomlázková vejce plněná, banketní pečivo

bílé víno: Sauvignon Blanc Reserva, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Kachní polévka,

bílé víno: Sauvignon Blanc Reserva, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Velikonoční ragú z Galanty, těstoviny,

růžové víno: Rulandské modré rosé cépage, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Ořechový beránek,

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Karlovarská becherovka, Slivovice

 

Nepřehlédněte náše další články k tématu:

Sváteční pohoštění-nápoje Drobné rady k prostírání

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy