REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční menu IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další velikonoční menu k inspiraci. Chutné recepty logicky poskládané do slavnostního jídelného lístku.


Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Vejce s kaviárem,

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Polévka z kůzlečího kořínku,

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Frikasé z králíka, bramborové krokety, zeleninový jarní salát,

růžové víno: Frankovka rosé jakostní, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Kokosový beránek,

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Fernet, Magistr

 

Poznámka redakce:

Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!

Nepřehlédněte náše další články k tématu:

Sváteční pohoštění-nápoje Drobné rady k prostírání

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy