REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční menu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Vejce s kaviárem,

bílé víno: Sylvánské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Kuřecí polévka s těstovinami,

bílé víno: Sylvánské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Kežmarské kůzlečí medailónky, opečené brambory, jarní salát,

růžové víno: Cabernet Sauvignon rosé, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Banánový beránek,

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Brandy, Fernet

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy