REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Velikonoční menu I.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Metropol bianco s citrónem

Předkrm:

Vejce plněná žloutkovou fáší,

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Slepičí polévka s domácími nudlemi,

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Kůzlečí kapsa, vařené brambory sypané petrželkou, hlávkový salát,

růžové víno: Svatovavřinecké rosé, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Piškotový beránek, banánový pohár,

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Karlovarská becherovka

Brandy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy