REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Čočka na vídeňský způsob

Úprava čočky jak se podává ve Vídni. Zaujme především pikantní chutí. Podává se s volským okem, vařeným hovězím masem nebo klobásou.

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát je skvělý především jako příloha ke grilovaným masům, či k uzeninám, ale také například k masům upečeným v troubě. Ovšem lze podávat i samotný, jako lehká svačinka či bezmasá večeře. V mnoha kuchařkách tento recept najdete pod názvem Vídeňský bramborový salát.

Tyrolské knedlíky

Knedlíky z uzeného masa, žemlí a vajec.

Tyrolské špekové knedlíky

Jedna z variant na chutné přílohové knedlíky ochucené špekem.

Tyrolské špekové knedlíky II.

Knedlíky připravené z kostiček rohlíků máčených v mléce a vejci, promíchané spolu s dalšími surovinami, uvařené ve vodě ve tvaru koule, podávané hojně posypané osmaženou cibulkou.

Vídeňské knedlíky

Opečené kostičky housky smíchané s povoleným máslem, vejci, petrželí …uvařené v osolené vodě ve formě kulatých knedlíků.

Vídeňský knedlík

Přílohový knedlík z rohlíků, mléka, vajec a hrubé mouky.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.