přílohy
Čočka na vídeňský způsob
Úprava čočky jak se podává ve Vídni. Zaujme především pikantní chutí. Podává se s volským okem, vařeným hovězím masem nebo klobásou.
Rakouský bramborový salát
Rakouský bramborový salát je skvělý především jako příloha ke grilovaným masům, či k uzeninám, ale také například k masům upečeným v troubě. Ovšem lze podávat i samotný, jako lehká svačinka či bezmasá večeře. V mnoha kuchařkách tento recept najdete pod názvem Vídeňský bramborový salát.
Tyrolské knedlíky
Knedlíky z uzeného masa, žemlí a vajec.
Tyrolské špekové knedlíky
Jedna z variant na chutné přílohové knedlíky ochucené špekem.
Tyrolské špekové knedlíky II.
Knedlíky připravené z kostiček rohlíků máčených v mléce a vejci, promíchané spolu s dalšími surovinami, uvařené ve vodě ve tvaru koule, podávané hojně posypané osmaženou cibulkou.
Vídeňské knedlíky
Opečené kostičky housky smíchané s povoleným máslem, vejci, petrželí …uvařené v osolené vodě ve formě kulatých knedlíků.
Vídeňský knedlík
Přílohový knedlík z rohlíků, mléka, vajec a hrubé mouky.