REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

přílohy

Čočka na vídeňský způsob

Úprava čočky jak se podává ve Vídni. Zaujme především pikantní chutí. Podává se s volským okem, vařeným hovězím masem nebo klobásou.

Tyrolské knedlíky

Knedlíky z uzeného masa, žemlí a vajec.

Tyrolské špekové knedlíky

Jedna z variant na chutné přílohové knedlíky ochucené špekem.

Tyrolské špekové knedlíky II.

Knedlíky připravené z kostiček rohlíků máčených v mléce a vejci, promíchané spolu s dalšími surovinami, uvařené ve vodě ve tvaru koule, podávané hojně posypané osmaženou cibulkou.

Vídeňské knedlíky

Opečené kostičky housky smíchané s povoleným máslem, vejci, petrželí …uvařené v osolené vodě ve formě kulatých knedlíků.

Vídeňský knedlík

Přílohový knedlík z rohlíků, mléka, vajec a hrubé mouky.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy