předkrmy
Humrový salát se zeleninou
Konzervované humří maso smíchané se zeleninou, lanýži (žampióny) a jablky.
Knedlík z červené řepy
Na statku Schnalshuberhof v Jižním Tyrolsku můžete ochutnat také výborné knedlíky z červené řepy. A pokud je chcete vyzkoušet okamžitě, můžete si je připravit podle tohoto receptu z jejich selské kuchařky.
Kopřivové knedlíky
Recepty z Jižního Tyrolska. Tento recept je na originální kopřivové knödle ze Zmailerhofu z tamější selské kuchařky.
Ryba v aspiku
Studené předkrm z Rakouska.
Špekové knedlíky podle receptu z Jižního Tyrolska
Rodina Kaserer ze statku Niedermairhof používá při přípravě jídel mnoho vlastních produktů. Například v zimě u nich lze ochutnat jejich proslulé špekové knedlíky. Ovšem díky tomuto receptu si je můžete připravit i doma.
Vídeňská domácí huspenina
Studený předkrm z vepřových nožiček, telecí hlavy, vepřové kůže, vajec, cibule….
Zapečené hašé z telecích jater
Naškrábaná játra smíchaná se žemlí, žloutky a bílkovým sněhem, zapečená pod grilem.
reklama