REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

předkrmy

Humrový salát se zeleninou

Konzervované humří maso smíchané se zeleninou, lanýži (žampióny) a jablky.

Knedlík z červené řepy

Na statku Schnalshuberhof v Jižním Tyrolsku můžete ochutnat také výborné knedlíky z červené řepy. A pokud je chcete vyzkoušet okamžitě, můžete si je připravit podle tohoto receptu z jejich selské kuchařky.

Kopřivové knedlíky

Recepty z Jižního Tyrolska. Tento recept je na originální kopřivové knödle ze Zmailerhofu z tamější selské kuchařky.

Ryba v aspiku

Studené předkrm z Rakouska.

Špekové knedlíky podle receptu z Jižního Tyrolska

Rodina Kaserer ze statku Niedermairhof používá při přípravě jídel mnoho vlastních produktů. Například v zimě u nich lze ochutnat jejich proslulé špekové knedlíky. Ovšem díky tomuto receptu si je můžete připravit i doma.

Vídeňská domácí huspenina

Studený předkrm z vepřových nožiček, telecí hlavy, vepřové kůže, vajec, cibule….

Zapečené hašé z telecích jater

Naškrábaná játra smíchaná se žemlí, žloutky a bílkovým sněhem, zapečená pod grilem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy